Pensiunea Roza Nehoiu - TourismGuide Romania

Pensiunea Roza Nehoiu | Cazare Nehoiu Pensiunea Roza | Rezervari Pensiunea Roza Nehoiu | Cazare Nehoiu




Cazare Romania > Cazare Valea Buzaului > Judetul Buzau > Cazare Nehoiu > Pensiuni Nehoiu > Pensiunea Roza

 
 
Cazare Pensiunea Roza Nehoiu

Pensiunea Roza

Clasificat la 3 stele
Vizualizari: 1493
Rezerva online!

Tarifele nu sunt actualizate !

Tip camera Pers. Cam. Pret Valoare
Capacitate de cazare: 22 locuri

Regretam, dar momentan nu este posibil sa faceti o rezervare la acesta unitate de cazare.

Va indrumam sa folositi formularul de mai sus pentru a verifica preturile si disponibilitatea pentru alte unitati de cazare din zona.

Contact Pensiunea Roza Nehoiu

Regiunea: Valea Buzaului
Locatia:

Unitatea de cazare face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea Roza

Servicii oferite de Pensiunea Roza Nehoiu

  • Mic Dejun Inclus.
  • Restaurant.
  • Sala de conferitnte.
  • Aer conditionat.
  • Acces interent.
  • Tv si cablu tv.

Despre Pensiunea Roza Nehoiu

Pensiunea Roza este o constructie noua realizata cu sprijin financiar Sapard. Este compusa din 10 camere, fiecare camera avand 2 paturii singal formind unul matrimonial, televizor, televiziune prin cablu local, radio casetofon cu mp3, minibar, cablu de acces la internet, ip fix wireless neparolat, baie proprie cu dus, balcon propriu, living etj1, apa calda si incalzire centrala 24/24 ore.

In afara de camere pensiunea mai are si un apartament compus din drining, living, baie cu jacuzii, dormitor, dresing si balcon.

Pensiunea Roza la parter este dotata cu restaurant cu bucatarie proprie cu circuit deschis la public, receptie, sala de conferinte si festivitati pentru 250 persoane dotata cu aer conditionat, tv cablu si sistem de sonorizare profesional toate acestea respectand cele mai exigente standarde impuse de Uniunea Europeana.

Ea este amplasata pe Drumul National 10 (DN 10 ) la jumatatea distantei dintre localitatile Buzau si Brasov intr-un cadru pitoresc de la poalele Carpatilor de Curbura.

De la balcoanele pensiunii se poate admira un frumos peisaj de munte indiferent de anotimp.In apropierea ei se gasesc numeroase obiective turistice: lacul de acumulare Siriu si hidrocentrala Siriu,cascada Pruncea de pe paraul Casoca, varful Penteleu si statia meteo, lacul fara fund sau lacul vulturilor unde pe perioada de vara se pot organiza drumetii, Facul viu de la Lopatari, Muzeul de chihlimbar si Biserica din piatra de la Colti, vulcanii noroiosi de la Picle Berca, tabara de sculptura de la Magura, Manastirile Ciolanu, Ratesti si Carnu, etc.

Imprejurimi si Obiective turistice Nehoiu

Atractii turistice in jurul localitatii Patarlagele:

- Vulcanii noroiosi reprezinta o importanta atractie naturala a judetului Buzau, fiind situati in raza localitatilor Scortoasa - Beciu - Paclele. Grupati in doua zone: Vulcanii Mari si Vucanii Mici- au fost declarati monument al naturii inca din anul 1927.

Traseu: NEHOIU pe DN 10 spre Buzau, pana la Berca. De acolo, dupa indicatoarele "Vulcanii noroiosi" (Paclele), catre Scortoasa - Chiliile (aprox.10 km)

- Muzeul chihlimbarului de la Colti
Este singurul muzeu de profil din tara, fiind inaugurat in 1980, ilustrand prin obiecte si imagini istoria acestor locuri, munca si viata "cautatorilor" de chihlimbar. Chihlimbarul este o bogatie deosebita a acestei zone, fiind cunoscuta din timpuri stravechi.

Traseu: NEHOIU-Colti (20 km) -Asezarile rupestre Colti/Alunis/Nucu In zona subcarpatica a judetului Buzau se afla unul din cele mai interesante ansambluri de vestigii rupestre, constituit din chilii si biserici in cea mai mare parte, dar si galerii si cruci de piatra. Toate acestea atesta prezenta crestinismului pe aceste meleaguri dintr-o perioada greu de fixat pe baza materialelor de datare ce le-a furnizat cercetarea de pana acum.

Traseu: NEHOIU- Colti (20 km)- Alunis (5 km) - Nucu (carare de munte aprox. 6km)

- Masivul Siriu/Barajul de la Siriu
Acest baraj din arocamente are un lac de acumularecu o lungime de 11,5 km iar volumul de apa este de aprox. 150 mil. mc.

Traseu: Patarlagele pe DN 10 inspre Brasov 10 km.

-Tabara de sculptura de la Magura si Manastirea Ciolanu in poienile Cetatii Tisaului a avut loc in anul 1970 prima editie a taberei de sculptura, urmand ca timp de 16 ani sa participe anual cate 16 sculptori cu diferite stiluri de modelare a pietrei.
Este cel mai mare ansamblu national de sculptura in aer liber. Manastirea Ciolanu se afla pe versantul sud-vestic al dealului cu acelasi nume, intr-o poiana, fiind alcatuita din doua biserici, un muzeu, precum si mai multe chilii.

Traseu: Patarlagele DN 10 spre Buzau- dreapta catre Ciolanu. -Valea Bascei .. Masivul Penteleu Masivul Penteleu are un caracter insular fiind despartit de celelalte masive de vaile celor doua Basce: in NV si V Basca Mica iar in E Basca Mare, unindu-se la S in dreptul localitatii Varlaam in Basca Roziliei ce se varsa mai apoi in raul Buzau. Masivul Penteleu este cel mai inalt din judetul Buzau (altit. max. 1772m). Valea Bascei este deosebit de pitoreasca, pastrandu-se intr-o mare proportie caracterul traditional al locului.

Traseu: Din DN 10 catre Brasov, inainte de SIRIU, catre dreapta spre Gura Teghii (25 km). -Pietroasele & Sarata Monteoru Zona Pietroasele este renumita datorita celor doua "tezaure". Unul fiind cel descoperit in 1837 de catre patru tarani ce lucrau la exploatarea pietrei anume "Closca cu puii de aur", tezaur, atribuit dupa ultimele cercetari mesterilor daci, dar si cu piese de provenienta vizigota. Al doilea "tezaur" al zonei este vita de vie, din care se obtin renumitele vinuri de Pietroasele.

Localitatea Monteoru este cunoscuta datorita izvoarelor sarate cu caracter terapeutic ce au atras atentia specialistilor din lumea medicala incepand cu 1880. Tot la Monteoru exista o mina de petrol, procedeu de exploatare unic in Europa.

Traseu: Pe DN 1B intre Buzau si Ploiesti la aprox. 20 km de Buzau se afla localitatea Pietroasele; statiunea Monteoru este situata la aprox. 15 km de Buzau, ramificatia fiind in dreptul popasului Merei tot de pe DN 1B.

Localitatile Pietroasele si Monteoru sunt unite la randul lor de un drum secundar.

- Focul Viu Zona se caracterizeaza prin aparitia din substrat a gazelor naturale ce se autoaprind si ard cu o flacara albastruie.

Aceste flacari "vii" pot avea uneori inaltimi de peste 1 m. Traseu: De la Buzau pe Valea Slanicului trecand prin localitatile Beceni apoi prin Lopatari (la 4 km) se ajunge la Focul Viu.

Galerie Foto Pensiunea Roza Nehoiu

 
     

 
 

Poti consulta si alte unitati de cazare din Nehoiu

 
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea Roza din Nehoiu

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea Roza din Nehoiu

nehoiu """""" nu este frumos este jalnic din punctul de vedere al infrastructurii primarul de acolo ar putea sa inceapa sa refaca economia locala si ar putea fi un obiectiv turistic deosebit:X
Recenzie trimisa de din Brasov, Romania in data de
pentru Pensiunea Roza din Nehoiu

Comentarii publicate pentru Pensiunea Roza din Nehoiu sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.