Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara - TourismGuide Romania

Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara | Cazare Timisoara Pensiunea Nuova Mama Mia | Rezervari Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara | Cazare Timisoara




Cazare Romania > Cazare Banat > Judetul Timis > Cazare Timisoara > Pensiuni Timisoara > Pensiunea Nuova Mama Mia

 
 
Cazare Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

Pensiunea Nuova Mama Mia

Clasificat la 2 stele
Vizualizari: 2258
Rezerva online!

Nota informativa !!!

• Va indrumam sa folositi sectiunea Rezerva Online de mai sus pentru a verifica disponibilitatea camerelor si tarifele aferente acestei unitati de cazare.
• Rezervarile vor putea fi efectuate online in timp real conform disponibilitatii oferite de sistemul de rezervari.

Contact Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

Orasul: Timisoara
Regiunea Turistica: Banat
Descrierea adresei:

Unitatea de cazare Pensiunea Nuova Mama Mia face parte din categoria Pensiuni Romania

Harta Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

Servicii oferite de Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

  • Restaurant cu specific pizza si paste, avand o capacitate de 100 locuri in cele 2 saloane-bar.
  • Bar de zi.
  • Organizare evenimente festive.
  • Acces internet wireless.
  • Tv si cablu tv.
  • Parcare.

Despre Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

Pizzeria - Pensiunea ** Nuova Mama Mia Timisoara

Pizzeria Nuova Mama Mia isi desfasoara activitatea in cadrul Pensiunii de 2 stele, care are 12 camere la un pret de criza - 80 lei /camera dubla, cu acelasi nume din 1991, fiind cea mai veche pizzerie din Timisoara.
Experienta celor doua decenii si-a pus amprenta atat pe calitatea serviciilor oferite cat si pe meniul diversificat de peste 25 sortimente pizza ,paste,salate si deserturi.

Pensiunea NUOVA MAMA MIA este amplasata in zona veche a orasului Timisoara-Piata Traian - foarte aproape de cea mai veche fabrica de Bere din Timisoara.
Find amplasata in partea de sud-est a orasului,distanta pensiunii fata de aeroportul international Traian Vuia este de numai 7 km.
Pensiunea noastra se afla la numai 5 minute de mers pe jos de centrul orasului.

Oaspetii noatri au in permanenta la dispozitie 24 de locuri de cazare, in 12 camere utilate cu mobilier si accesorii de cea mai buna calitate, parcare supravegheata video.

Pensiunea dispune de 12 camere matrimoniale - ce dispun de baie proprie ci dus, apa curenta calda si rece 24/24, televiziune prin cablu non-stop;

Facilitati camere: grup sanitar propriu, TV cu televiziune prin cablu, internet wireless gratuit, incalzire centrala, apa calda, cabine de dus sau cada.

Servirea mesei, incluzand mic dejun, sau a deliciaselor sortimente de pizza sau paste se face in incinta saloanelor-restaurant, intr-un spatiu aerisit, rustic si placut, cu o capacitate maxima de aproximativ 100 de locuri.

Meniul cuprinde peste 25 sortimente de pizza, paste traditionale italienesti, desert, salate, servite cu generozitate si bun-gust. La cerere, sunt oferite si meniuri personalizate in vederea organizarii unor evenimente de familie, afaceri sau de firma.

Va asteptam si nu o sa fiti dezamagiti !

Imprejurimi si Obiective turistice Timisoara

Catedrala Mitropolitana
Este una din cladirile simbol ale orasului. A fost construita intre anii 1936-1946 in stil bizantin moldovenesc. Are 11 turnuri si o inaltime de 96 m. Armonia celor 7 clopote actionate electric, turnate dintr-un material rar adus din insulele Sumatra si Borneo, este cea mai buna din tara. Subsolul Catedralei adaposteste colectia de Arta veche bisericeasca a Arhiepiscopiei Timisoarei.

Lupoaica
A fost primita in dar din partea oficialitatilor din Roma in anul 1926. Este copia de bronz a lupoaicei capitoline din secolul al V-lea i.Hr., simbol al Romei si al latinitatii. Se gaseste in Piata Victoriei in mijlocul unui covor de flori.

Opera - Teatrul National
Prima atestare a teatrului din Timisoara a fost in 1753. Intre 1761-1874 reprezentatiile teatrale se tineau in fosta cladire a magistratului rascian (astazi liceul Nikolaus Lenau). In 1846, aici a sustinut 3 concerte Franz Liszt, iar in 1847 a dirijat tot aici Johann Strauss-fiul. In 1868, trupa Pascaly, din care facea parte si Mihai Eminescu, a dat trei spectacole.

Primaria Municipiului Timisoara
In trecut cladirea a gazduit Scoala de Comert Superior. A fost construita in 1924-1925 in stil neoromanesc cu stucaturi cu motive romanesti.

Palatul Baroc
Dateaza din sec XVIII. De-a lungul timpului a fost resedinta oficiala a comitetului de Timis (in secolele XVIII si IX), sediul guvernatorului Banatului Timisan si al Voivodinei (1849-1860), sediul Prefecturii (sec. XX), s.a. Din 1984, gazduieste Muzeul de Arta.

Monumentul Sfintei Treimi
Se gaseste in centrul Pietei Unirii. A fost realizat din gresie in anul 1740 in memoria victimelor molimei de ciuma din 1738 - 1739, de catre De Jean, de origine fraceza (participant la asediulTimisoarei sub conducerea Printului Eugeniu de Savoya, apoi sfetnic al guvernatorului Mercy). Stilu este baroc, piedestalul este imbogatit cu statui de sfinti in partea inferioara, iar basoreliefurile reprezinta scene din timpul epidemiei de ciuma.

Vicariatul Ortodox Sarb
Se gaseste in Piata Unirii, langa Catedrala Episcopala Sarba. A fost construit intre anii 1745 - 1747 in stil baroc, iar fatada a fost transformata cu elemente de arhitectura sarba intre 1905 - 1906.

Domul (Catedrala Romano - Catolica)
A fost proiectat de Josef Emanuel Fischer von Erlach si construit intre anii 1736 - 1754. Biserica constitue cea mai valoroasa opera de arhitectura baroca din Timisoara. Altarul principal, semicicular, realizat din marmura, e dedicat Sfintei Treimi si are la baza statui aurite de sfinti si de ingeri. Altatrele interioare sunt in stil gotic, iar decoratiunile in stil baroc cu elemente rococo, si sunt create de artisti renumiti din Viena in sec. XVIII-lea

Monumentul Sf. Ioan Nepomuk
Este situat in Piata Libertatii, in fata Primariei Vechi, fiind ridicat in 1756 de sculptorii vienezi Blim si Wasserburger in stil baroc rococo. Este realizat din gresie. In planul central se afla Sf. Ioan Nepomuk (din 1727 patronul spiritual al catolicilor din Banat), iar in partea superioara se afla Sf. Maria cu o coroana de stele in jurul capului (de aceea se mai numeste si statuia Mariei). Monumentul a fost ridicat de Societatea catolica a Sf. Ioan Nepomuk in memoria victimelor epidemiei de ciuma din 1738-1739.

Piata Libertatii - Primaria Veche
A fost construita intre anii 1731-1734, dupa planurile arhitectului italian Pietro del Bronzo. A fost modificata de mai multe ori in 1782, 1850 (refacuta dupa bombardamentele din 1849), 1935 (renovare). Stilul fatadei combina elemente de ornamentatie baroca si renascentista.

Galerie Foto Pensiunea Nuova Mama Mia Timisoara

 
     

 
   
     

 
   
     


 
 

Am fost acolo - Parerea ta despre Pensiunea Nuova Mama Mia din Timisoara

Va rugam nu postati cereri de cazare in acest camp ! Postati doar impresii si pareri personale !
Va rugam sa acordati note pentru optiunile de mai jos !
Cazare
5.0
Servicii
5.0
Personal
5.0
Locatie
5.0
Raport Pret / Calitate
5.0
Nota finala: 5.0


Cod Securitate





Greu de citit? Regenereaza cod


Mai puteti scrie caractere.

Impresiile si parerile turistilor despre Pensiunea Nuova Mama Mia din Timisoara

Totul OK,chiar si curatenia :)))
Recenzie trimisa de din Ploiesti, Romania in data de - Nota Acordata: 8.6 din 10 1
pentru Pensiunea Nuova Mama Mia din Timisoara
1 de comentarii pentru Pensiunea Nuova Mama Mia din Timisoara cu nota generala de 8.6 din 10
Comentarii publicate pentru Pensiunea Nuova Mama Mia din Timisoara sunt opiniile private ale utilizatorilor acestui site. TourismGuide.ro nu poate fi
considerat responsabil pentru acest continut si acceptul acestuia.
In cazul in care aceste comentarii sunt false si pot induce in eroare, va rugam sa ne contactati direct.